Conferință Capacitare Asistente

În zilele de 5 și 6 Noiembrie 2016, Organizația Myeloma Euronet România a organizat a patra conferință pentru capacitarea asistentelor medicale.

Prima a avut loc la Timișoara în anul 2013, urmată de alte 2 conferințe, la Institutul de Higienă din București (2014) și Spitalul Colentina din București (2015).

Anul acesta conferința a avut lor în Amfiteatrul mare al Spitalului Universitar Municipal.

Prelegerile au fost făcute de Prof. Erik Aerts, Spitalul Universitar din Zurich, fost președinte EBMT. În prima parte a conferinței, la care au asistat și pacienți cu mielom multiplu, au făcut de asemenea prezentări Dr, Alina Tanasa, Clinica de transplant de la Spitalul Fundeni și Conf. Dr Horia Bumbea, Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar din București.

La conferință au participat 80 de asistente medicale de la Spitalul Fundeni, Universitar Municipal, Colentina și Colțea, precum și candidatele selectate care vor lucra în cadrul secției de transplant care se va deschide în curand la Spitalul Universitar din București. Dna Asistenta Ṣefă Octavia Constantin, care a coordonat înregistrările la această conferință, a făcut de asemenea demersurile necesare pentru obținerea creditelor de la minister pentru asistentele medicale care au participat la aceasta conferință de capacitare profesională.

Lista asistentelor medicale înregistrate la conferință