Website Informatii despre Mielom Multiplu!

Tratament Simptome Mielom Multiplu

ANUNT IMPORTANT

Compania Novartis Pharma Services Romania SRL a incheiat un contract cost-volum cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru medicamentul Panobinostat. contract in urma caruia medicamentul sus-mentionat urmeaza a fi rambursat in indicatia precizata. Pana la finalizarea demersurilor legale, accesul gratuit la terapia cu Panobinostat al pacientilor eligibili cu mielom multiplu se va face la indicatia medicului curant hematolog. Medicii hematologi au fost de asemeni informati si au toate detaliile necesare. Apasati aici pentru a vizualiza scrisoara completa adresata Asociatiei Myeloma Euronet Romania despre tratamentul gratuit cu Panobinostat.

REZULTATUL PENTRU ROMANIA AL CHESTIONARULUI DESPRE DUREREA CRONICA,

INITIAT DE ASOCIATIA EUROPEANA PAIN ALLIANCE EUROPE.

APASA PE LINK

Tratamentul simptomelor care acompaniaza boala

Vorbiti cu doctorul dumneavoastra despre tratamentul simptomelor care acompaniaza mielomul multiplu, cum ar fi anemia, fragilitatea crescuta a oaselor, infectiile si dureri si, in acelasi timp, luand dumneavoastra insasi masuri de precautie.

Consultati-va doctorul imediat dupa aparitia primelor semne ale simptpomelor si informati pe orice doctor care va trateaza (inclusiv pe dentistl sau oftalmolog) despre boala dumneavoastra.

Intrebati orice doctor despre problemele carora dumneavoastra trebuie sa le acordati atentie speciala in ceea ce priveste simptomele care acompaniaza boala, luati intotdeauna medicamentele asa cum v-au fost prescrise de doctori si beneficiati de vaccinele profilactice.

Nu este corect ca pacientii cu mielom nu trebuie vaccinati; pentru vaccinarile cu vaccine care distrug bacterii sau virusi nu exista un risc mai mare pentru pacientii cu mielom decat pentru alti pacienti.

logomer

Website Informatii Mielom Multiplu!