Website Informatii despre Mielom Multiplu!

Studii Clinice Mielom Multiplu

ANUNT IMPORTANT

Compania Novartis Pharma Services Romania SRL a incheiat un contract cost-volum cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru medicamentul Panobinostat. contract in urma caruia medicamentul sus-mentionat urmeaza a fi rambursat in indicatia precizata. Pana la finalizarea demersurilor legale, accesul gratuit la terapia cu Panobinostat al pacientilor eligibili cu mielom multiplu se va face la indicatia medicului curant hematolog. Medicii hematologi au fost de asemeni informati si au toate detaliile necesare. Apasati aici pentru a vizualiza scrisoara completa adresata Asociatiei Myeloma Euronet Romania despre tratamentul gratuit cu Panobinostat.

REZULTATUL PENTRU ROMANIA AL CHESTIONARULUI DESPRE DUREREA CRONICA,

INITIAT DE ASOCIATIA EUROPEANA PAIN ALLIANCE EUROPE.

APASA PE LINK

Initial, multe forme noi de terapie trebuie sa faca obiectul unei examinari minutioase pentru a obtine progrs in tratament.

Terapia este testata in studiile clinice. In studiile clinice, increderea in tratament este mai mare decat in afara studiilor.

Acesta se datoreaza fara indoiala schimbului intensiv de informatii si experienta intre doctori si cercetatorii implicati in cadrul unui grup de studiu.

Multi pacienti sunt intrebati de catre doctorii lor daca sunt dornici sa ia parte la un studiu.

Am dori sa va incurajam si pe dumneavoastra sa faceti acest lucru.

Puteti de asemenea sa solicitati in mod activ despre studiile in curs care sunt potrivite pentru dumneavoastra.

Progresul clinic este posibil numai prin dorinta dumneavoastra de a lua parte la aceste studii. Pentru dumneavoastra, tratamentul in cadrul obiectivului unui studiu inseamna o foarte buna monitorizare a terapiei dumneavoastra, precum si o sansa in plus de a fi vindecat prin dezvoltarea unor noi metode.

Pentru a descarca o copie a manualului "Studiile clinice — Ajutor pentru pacienţi în lupta cu cancerul" apasati aici (44 KB PDF*).


* Pentru descărcarea, citirea sau tipărirea fişierelor PDF aveţi nevoie de Adobe® Reader®, un program gratuit de citire. Dacă acest program nu este instalat pe computerul dvs., puteţi descărca gratuit de la producător ultima versiune a Adobe® Reader®.

logomer

Website Informatii Mielom Multiplu!