Website Informatii despre Mielom Multiplu!

Rambursare Cheltuieli

ANUNT IMPORTANT

Compania Novartis Pharma Services Romania SRL a incheiat un contract cost-volum cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru medicamentul Panobinostat. contract in urma caruia medicamentul sus-mentionat urmeaza a fi rambursat in indicatia precizata. Pana la finalizarea demersurilor legale, accesul gratuit la terapia cu Panobinostat al pacientilor eligibili cu mielom multiplu se va face la indicatia medicului curant hematolog. Medicii hematologi au fost de asemeni informati si au toate detaliile necesare. Apasati aici pentru a vizualiza scrisoara completa adresata Asociatiei Myeloma Euronet Romania despre tratamentul gratuit cu Panobinostat.

REZULTATUL PENTRU ROMANIA AL CHESTIONARULUI DESPRE DUREREA CRONICA,

INITIAT DE ASOCIATIA EUROPEANA PAIN ALLIANCE EUROPE.

APASA PE LINK

Investigatiile si tratamentul oncologic, ca si tinerea sub observatie a pacientului sunt insotite de cheltuieli ridicate.

Nu este intotdeauna foarte clar ce metode de axaminare si tratament sunt gratuie sau rambursate.

Alaturi de cheltuielile directe, sunt semnificative si cele indirecte: cheltuieli de deplasare, ajutor familial, servicii de ingrijire, consultatii etc.

Aceste cheltuieli nu mai sunt rambursate sau asumate 100% de asigurarile de sanatate sau autoritatile responsabile.

Ca regula generala, va puteti adresa caselor da asigurari de sanatate pentru a va informa cu privire la drepturile dumneavoastra, la costurile directe si indirecte asigurate de acestea, la cheltuielile pe care ar trebui sa le suportai singuri, sau cele rambursate

Daca doriti sa faceti ceva pentru a imbunatatii cadrul legal privitor la rambursarea cheltuielilor legate de cancer, contactati-ne.

logomer

Website Informatii Mielom Multiplu!