Website Informatii despre Mielom Multiplu!

Documente

ANUNT IMPORTANT

Compania Novartis Pharma Services Romania SRL a incheiat un contract cost-volum cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru medicamentul Panobinostat. contract in urma caruia medicamentul sus-mentionat urmeaza a fi rambursat in indicatia precizata. Pana la finalizarea demersurilor legale, accesul gratuit la terapia cu Panobinostat al pacientilor eligibili cu mielom multiplu se va face la indicatia medicului curant hematolog. Medicii hematologi au fost de asemeni informati si au toate detaliile necesare. Apasati aici pentru a vizualiza scrisoara completa adresata Asociatiei Myeloma Euronet Romania despre tratamentul gratuit cu Panobinostat.

Comunicat de Presa -

O noua Carte de Evidenta a fost lansata de Grupul de Interes BMP - Brain, Mind and Pain (in traducere libera Creier, Minte si Durere) pentru noul mandat EU 2019 - 2024.

Cartea de Evidenta stabileste o noua viziune strategica privind actiunile politice necesare pentru imbunatatirea asistentei medicale a persoanelor cu disabilitati neurologice si durere cronica din cadrul Uniunii Europene.

Documentul va fi folosit ca un reper politic de catre Grupul de interes Brain Mind and Pain care isi va continua activitatea in cadrul Parlamentului European dupa alegerile Europarlamentare pentru o perioada de 5 ani.

Grupul de Interes este coordonat de European Federation of Neurological Associations (EFNA) si Pain Alliance Europe (PAE).

(Federatia Europeana a Asociatiilor Neurologice -- si Alianta Europeana a Organizatiilor pacientilor care sufera de Durere Cronica)

Pentru detalii apasati pe LINK

REZULTATUL PENTRU ROMANIA AL CHESTIONARULUI DESPRE DUREREA CRONICA,

INITIAT DE ASOCIATIA EUROPEANA PAIN ALLIANCE EUROPE.

APASA PE LINK

logomer

Website Informatii Mielom Multiplu!